Nosaltres

Som una parella jove i emprenedora enamorats dels gossos, de fet tenim 3 membres peluts a la família ( més a baix els podràs conèixer). Com pots veure, els tres són de mida gran (per no dir gegant en el cas de les dues reines de la casa).

La nostra passió sempre ha sigut viatjar, però ens era bastant complicat poder viatjar tota la família al complert. D’aquesta dificultat va sorgir el projecte de Mas els Plans. No som una altre casa de turisme rural que accepta gossos. NO! Nosaltres som la casa on els peluts son els protagonistes. Hem pensat i dissenyat un casa per GOSSOS QUE VIATGEN AMB ELS SEUS HUMANS.

I es per aquest motiu que TOTS els peluts viatgen GRATIS. Sense cap tipus de suplements!! A més a més, tots els  gossos son benvinguts independentment de la raça, mida o pes.

El més important per nosaltres, és que gaudeixis d’unes bones vacances  però sobretot que també les puguin gaudir ells.

Una experiència única on el teu gos podrà explorar tots els recons de la finca lliurement, a la arribada un informem d’un munt de rutes que podeu fer tots junts,  jugar, córrer  i conèixer nous amics humans i peluts.

Us esprem!!

Hola sóc la Nora, una Gran Danès!!

Sóc la reina de la casa i la primera incorporació de la família de Mas els Plans.

Aquí mano jo. Amb mi no has de tenir cap por, sóc grossa, si, però sóc la gossa més noble, bona i enganxosa que coneixeràs.

Al principi sóc una mica tímida, però un cop ens coneguem t’enamoraràs de mi (els meus papis humans diuen que sóc especialista a robar-te el cor)

¿Ens veiem per casa?

Hola, el meu nom és Jazz.

Sóc una barreja de Pastor Alemany i Golden. Una barreja de pur amor i tendresa.

Sóc el nen de la casa. M’encanta jugar amb la meva pilota preferida, conèixer nous amics (humans i peluts) però, saps què és el que em fa més feliç? Sortir d’excursió amb els meus humans.

Ja veuràs que a la Garrotxa està plena de rutes, jo me l’estic explorant tota!!

T’apuntes?

Hola sóc la Trufa, una Gran Danès!!

Sóc la última incorporació de la família.

Encara que em vegis molt “grossa” tot lo que tinc de gran ho tinc de bondat, alegria i carinyo.

Sóc una mica espantadissa, però m’encanta saludar a tothom ja sigui humà o pelut com jo.

Juguem una estona?